Ingrediente:
🌱2 prepelite(350g)
🌱1 vanata
🌱1 ardei kapia
🌱1 ceapa mica
🌱1 catel de usturoi
🌱3-4 linguri de rosii pasate
🌱1 lingura de ulei de masline
🌱1 foaie de dafin
🌱1 lingurita de boia de ardei dulce
🌱un praf de piper
Set bol, lingura si cele 3 modele de farfurii din bambus premium cerificat
💫Tocati marunt ceapa si usturoiul si puneti-le intr-o cratita cu uleiul ai putina apa pana se inmoaie
💫Peste acestea adaugati vanata si ardeiul taiate cubulete mici si puneti apa cat sa acopere legumele
💫Intre timp, fierbeti prepelitele separat
💫Dupa ce au fiert, curatati carnea de pe oase si apoi taiati-o marunt
💫Cand legumele au fiert adaugati pasta de rosii, piperul, boia, foaia de dagin si carnea
💫Mai lasati 5 min pe foc