Ingrediente:
🌱2 aripioare de pui
🌱1 pastarnac mare
🌱1 morcov mare
🌱1 ceapa
🌱2 lingurite de belsug de legume
🌱3 fire de patrunjel
Galuste:
🌱1 ou
🌱gris - cantitatea exacta a oului cu coaja
🌱1 lingura de ulei de masline presat la rece
Set bol, lingura si cele 3 modele de farfurii din bambus premium cerificat
💫Am pus puiul la fiert
💫Cand a fiert puiul, am adaugat si legumele intregi(netaiate)
💫Am amestecat ingredientele pt galuste, dar am folosit doar jumatate de compozitie. (Ies multe galuste)
💫Am lasat compozitia 10 min pentru hidratarea grisului
💫Cand au fiert legumele foarte bine (faramicioase) am adaugat compozitia de galuste, cate jumatate de lingurita si belsugul de legume si am mai lasat 4 min la foc. (bagati lingurita in supa pentru desprinderea imefiata a galustelor)
💫Am adaugat foarte putina apa rece si am lasat la fiert la foc mic, cu capac, pana s-au facut galustele foarte pufoase. Aproximativ 15 min
💫Dupa ce am oprit focul, am adaugat patrunjelul taiat marunt
Â