Clafoutis cu merisoare
februarie 6, 2023
Chiftelute de vita cu radacinoase
februarie 7, 2023

Ingrediente:
🌱2 maini de paste
🌱3 linguri de ricotta
🌱100 g iaurt
🌱20 g de parmezan
🌱1/2 de dovlecel

💫Am fiert pastele conform inficatiilor de pe ambalajul lor
💫Am dat dovlecelul pe razatoarea mica
💫Am razuit si parmezanul
💫Am amestecat iaurtul cu ricotta, dovlecelul si majoritatea parmezanului
💫Am adaugat apoi pastele fierte si le-am amestecat
💫Le-am pus in vase de ceramica cu parmezanul ramas deasupra
💫Le-am pus la cuptor 20 min, la 200 grade

 

IMG_7740-1
IMG_7736
IMG_7732

Retete bebelusi si copii pentru o diversificare mai usoara

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult