Ingrediente:
🌱400g paste
🌱1 piept de pui
🌱600g sos de rosii
🌱1 ceapa
🌱6 linguri de mascarpone/smantana lichida
🌱100g mozzarella
🌱5-6 ciuperci brune
🌱2 catei de usturoi
🌱2 linguri de ulei de masline
Set bol, lingura si cele 3 modele de farfurii din bambus premium cerificat
💫Am pus ceapa la calit cu apa si putin ulei de masline, am adaugat usturoiul spre final si apoi ciupercile
💫Am adaugat apoi sosul de rosii peste acestea si am mai lasat pe foc, amestecand, inca 15 min
💫Am pus puiul taiat cubulete mici in cuptor 25 min la 200 grade/15 min la Airfryer
💫Am adaugat apoi peste sos mascarpone/smantana lichida si am continuat sa amestec, la foc mic 5 min
💫Am fiert pastele
💫Am amestecat apoi pastele cu sosul si puiul
💫Le-am pus intr-un vas si deasupra am pus toata mozzarella
💫Am pus vasul in cuptor, cu ventilatie pt aprox 20 min, pana s-a rumenit putin mozzarella
Â