Batoane de ovaz cu afine
februarie 28, 2023
Porridge cu caise caramelizate
martie 1, 2023

Ingrediente:

🌱1 sfecla mica
🌱200g de branzica de casa/ricotta/fagaras
🌱3 linguri de fulgi de ovaz
🌱2 linguri de fulgi de drojdie inactiva
🌱1 ou
🌱3 linguri cu varf de faina
🌱2 lingurite de mac
🌱2 lingurite de susan
🌱1 lingurita de praf de copt bio

💫Am pus sfecla la abur 15 min
💫Am blenduit-o
💫Am amestecat toate ingredientele bine
💫Am pus compozitia in formele de silicon 
💫Le-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35 min

66EEF5AD-18F5-46B4-9985-9C3DE29ED9DD
F6CF6B37-3D1B-4068-8053-B5E658B907EB
05EC4B6A-65FF-4D0F-B610-EEDB64064458

Retete bebelusi si copii pentru o diversificare mai usoara

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult