Ingrediente:
🌱3 oua
🌱70 ml apa minerala
🌱50 ml ulei
🌱180g faina
🌱1 lingurita praf de copt
🌱esenta de vanilie
🌱2 linguri de karob (pudra de roscove)
🌱2 lingurite de sirop de curmale/agave
Set bol, lingura si cele 3 modele de farfurii din bambus premium cerificat
💫Am amestecat ouale cu apa minerala si esenta de vanilie
💫Am adaugat uleiul, praful de copt si faina
💫Am adaugat siropul de artar si am amestecat bine cu telul
💫Am umplut 3/4 formele
💫Am adaugat peste compozitia ramasa karobul si am amestecat bine
💫Am adaugat apoi compozitia cu katob peste cealalta si le-am amestecat putin cu o scobitoare
💫La cuptorul preincalzit la 170 grade, caldura doar de jos, fara ventilatie, pana sunt ok la proba cu scobitoarea, aprox 20 min