Paste bologneze
martie 1, 2023
Tort de biscuiti
martie 1, 2023

Ingrediente:


🌱80g faina
🌱1 lingurita praf
de copt
🌱1 ou
🌱50 ml lapte
🌱1 para
🌱2 lingurite goji
🌱fulgi de migdale

💫Am amestecat faina cu praful de copt
💫Am adaugat apoi laptele, oul, uleiul
💫Am razuit apoi para peste compozitie si am adaugat si fructele de goji
💫Am lasat la frigider 15/20 min pentru a se hidrata goji
💫Le-am pus in forme si am presarat fulgii de migdale pe deasupra
💫Le-am pus aprox 25 min in cuptorul preincalzit la 180 grade

 

IMG_1555 – Copy
IMG_1552 – Copy
IMG_1545 – Copy
IMG_1551 – Copy

Retete bebelusi si copii pentru o diversificare mai usoara

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult