Ingrediente:
Pentru blat:
🌱150 g faina
🌱100 g apa calduta
🌱1/2 lingurita de drojdie uscata
Pentru toping:
🌱rosii pasate
🌱mozzarella
🌱Orice alte topinguri doriti (eu am folosit porumb, masline si dovlecel)
Set bol, lingura si cele 3 modele de farfurii din bambus premium cerificat
💫Am amestecat faina cu drojdia
💫Am adaugat peste apa calduta
💫Am amestecat si framantat pana s-a format coca elastica si f putin lipicioasa
💫Am format o bila si am pus-o intr-un castron acoperit cu folie transparenta
💫Am lasat castronul la dospit min 2 ore, intr-un loc neventilat, cald
💫Dupa ce compozitia s-a dublat(cel putin), scoatem coca si o impartim in 4 bile egale
💫Pe un strat subtire de faina intindem cu un facalet sau cu mana bucatile de coca
💫In tava punem hartie de copt si presaram putin malai
💫Asezam coca in tava peste care adaugam topingurile (primul- sos de rosii, ultima- mozzarella)
💫Punem tava in cuptorul preincalzit la 240 grade, ventilatie laterala sau sus-jos, pentru 10-15 min
Â